Calculator solar - Simplu, rapid si complet gratuit

Energia solara regenerabila economiseste energie si creeaza un viitor mai bun.

Daca vreti sa optimizati eficacitatea energetica a unui sistem de incalzire, aveti mai multe optiuni. Un exemplu ar fi sa economisiti folosind un sistem de energie solara. Performanta unui sistem energetic solar este dependent de anumiti factori : conditiile climatice, prognoza meteo, unghiul acoperisului si orientarea acestuia, numarul de panouri solare, calitatea si eficienta acestora. Fiecare dintre acesti parametri poate afecta performanta solara si potentialul de economisire al sistemului.

Calculati intr-un mod usor si rapid  potentialul solar pentru proiectele mari. Examinati rezultatele si incercati diferitele variante pentru a gasi cele mai bune rezultate pentru dvs.

Aveti nevoie de o simulare pentru 70 de colectoare la o singura locatie? Doriti sa estimati consumul zilnic de apa calda in cladiri de apartamente sau in hale de productie?

Puteti realiza acest lucru usor si rapid folosind Calculatorul solar. Incercati o calculare rapida pentru sistemele solare de mari dimensiuni in vederea producerii de apa calda pentru cladirile rezidentiale si non-rezidentiale.

Locatia este una dintre cele mai importante variabile atunci cand calculati performanta solara. Puteti utiliza acest parametru pentru a determina radiatia solara pe care o va primi sistemul dvs. Calculatorul nostru foloseste geo-locatia pentru a calcula distanta dintre colectoare. Informatii de la cele mai apropiate statii meteo din regiune pot ajuta deasemenea la estimarea castigului solar. Cu astfel de informatii puteti fi sigur de estimarea contributiei solare  la prepararea apei calde menajere.

solar calc 2

Vizualizati cele mai importante date intr-un singur raport.

solar calc 1
Aveti nevoie sa stiti consumul anual de energie pentru prepararea apei calde, inclusiv zona recomandata pentru panourile solare? Care este numarul perfect de rezervoare de apa pentru proiectul dvs.? Aflati in raportul nostru: 

  • Consumul energetic pentru prepararea apei calde
  • Zona de panouri solare, inclusiv tipul recomandat
  • Randamentul campului colector
  • Economia realizata la combustibil
Cu toate acestea, soarele este cel mai importanta in ceea ce priveste viitorul energetic. Instalatia solara pentru prepararea apei calde va poate ajuta sa obtineti o rata de acoperire solara de 60-80%. Descoperiti cele mai eficiente si subtiri panouri solare existente.

Standarde europene intr-un singur click

Calculatorul solar va ajuta atunci cand folositi EN 15316-4-3:2008 privind sistmele de incalzire in cladiri. Metoda noastra pentru a calcula cerintele energetice DWH va ofera rezultate de incredere privind necesarul de apa calda. Aflati dimensiunea necesara a campului solar pentru a aplica fara sa va supradimensionati proiectele.

Inregistrati-va si primiti rezultatele aici

Intrucat energia solara nu va costa nimic si nu emite CO2, calculatorul nostru solar este complet gratuit si valabil on-line oricand aveti nevoie.

Il puteti utiliza pentru toate proiectele dvs. care se afla in curs de derulare. Puteti salva fiecare proiect cu usurinta putand astfel sa reveniti pentru a schimba parametrii necesari. Inregistrati-va, incepeti sa economisiti bani si sa protejati mediul inconjurator.


Simplu, rapid si complet gratuit - Calculatorul solar va estimeaza consumul de apa calda.


Incepeti sa lucrati chiar acum!

login-ro.png