Conditii de utilizare

1. Informatii generale

Paginile web ale grupului Hoval (denumite in continuare „Site Hoval”) includ pagina web a corporatiei Hoval, ale filialelor Hoval, ale partenerilor de distributie Hoval, precum si alte pagini care functioneaza sub brand-ul Hoval. Site-urile Hoval apartin societatii Hoval Aktiengesellschaft, Austrasse 70, FL-9490 Vaduz (denumit in continuare “Hoval”) in colaborare cu filialele Hoval si partenerii de distributie Hoval.

Intrebarile referitoare la termenii si conditiile de utilizare pot fi trimise prin e-mail la adresa info@hoval.com. Intrebarile generale despre produsele si serviciile Hoval pot fi trimise direct catre adresele de contact ale filialelor Hoval, care pot fi gasite pe site-urile fiecarei reprezentante.

Aceste conditii de utilizare pot fi modificate de catre Hoval in orice moment, fara o notificare prealabila, intrand in vigoare la data modificarii, cu exceptia cazului in care se decide altfel.

Prin accessarea site-ului Hoval, prin utilizarea informatiilor si serviciilor, precum si prin procesarea acestora, va exprimati acordul in ceea ce priveste termenii si conditiile de utilizare mentionate mai jos. 

2. Continut, relevanta si responsabilitate

2.1.             Pagina web a corporatiei Hoval / Paginile web ale filialelor Hoval

In ciuda tuturor masurilor de precautie adoptate, in continutul site-ului Hoval pot aparea inexactitati tehnice, omisiuni sau erori de tipar. Informatiile furnizate pe paginile filialelor Hoval sunt supuse legislatiei si conditiilor fiecarei tari. In ciuda adoptarii celei mai mari griji posibile, Hoval nu poate garanta faptul ca anumite informatii care nu respecta sau respecta doar partial conditiile legale generale ale fiecarei tari pot fi regasite in mod sporadic. Hoval nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea, completitudinea, fiabilitatea, actualitatea sau legalitatea informatiilor publicate pe pagina Hoval, in special liste de preturi, documente de proiectare, instructiuni de utilizare, cataloage, declaratii ale producatorilor, scheme hidraulice si scheme electrice si altele asemenea.

2.2. Paginile web ale partenerilor de distributie Hoval

Hoval pune la dispozitia partenerilor de distributie ai grupului Hoval o platforma de internet unde acestia isi pot prezenta produsele si serviciile grupului Hoval. Partenerii de distributie sunt parti terte independente de grupul Hoval. Informatiile privind la produsele si serviciile grupului Hoval sunt puse la dispozitie de Hoval. Partenerii de distributie pot afisa in mod independent informatii proprii pe aceasta pagina. Aceasta se refera in special la datele companiei,  adresele de contact, informatii cu privire la servicii si consultanta, precum si si termene de livrare generale. In conformitate cu procedurile interne, Hoval va verifica in mod regulat continutul informatiilor publicate de catre partenerii de distributie. Cu toate acestea, Hoval nu poate exclude posibilitatea publicarii unor informatii individuale care nu sunt compatibile sau sunt doar partial in conformitate cu cadrul legal general. Hoval nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru corectitudinea, integralitatea, fiabilitatea, actualitatea sau legalitatea informatiilor publicate de partenerii de distributie.

2.3. Link-uri catre pagini web ale partilor terte

Unele link-uri de pe paginile Hoval duc la pagini web ale tertilor. Acestea nu sunt sub responsabilitatea directa a companie Hoval. Prin urmare, Hoval nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea, integralitatea, permisibilitatea,  actualitatea sau legalitatea continutului sau a legaturilor cu alte platforme, produse sau servicii incluse pe platformele acestora.

3. Oferta orientativa

In general elementele de pe pagina web Hoval sunt orientative si nu pot constitui o oferta catre utilizatorul paginii. In cazul in care Hoval doreste sa faca o invitatie pentru crearea unei oferte de catre utilizator sau in mod exceptional decide sa faca o oferta concreta prin intermediul paginii web, atunci aceasta intentie va fi declarata in mod clar si explicit. Daca exista indoieli in aceasta privinta, utilizatorul trebuie sa plece de la premisa ca Hoval doreste sa faca doar o oferta orientativa.

4. Drepturi de autor

Toate drepturile sunt rezervate. Tot continutul paginii Hoval sunt supuse drepturilor de proprietate ale Hoval. Orice tip de duplicare, diseminare, evaluare sau de modificare - sau extracte ale acestora - este interzisa fara obtinerea unei autorizarii scrise prealabile din partea Hoval. Toate informatiile disponibile pentru descarcare de pe pagina Hoval pot fi utilizate numai in scopuri informative si pentru proiectarea sau achizitionarea produselor sau solutiilor de sistem Hoval.

5. Portaluri online Hoval

Punerea la dispozitie a portalurilor online Hoval (denumite in continuare „portaluri online Hoval”) este efectuata in intregime de catre Hoval. Utilizatorul nu poate obtine niciun drept in ceea ce priveste accesul la portalul online Hoval. Hoval poate intrerupe sau suspenda portalul online in orice moment, fara  o justificare suplimentara. Numele de utilizator atribuit de Hoval, parola corespunzatoare si informatiile de pe portalul Hoval trebuie sa fie considerate ca fiind personale si confidentiale. Dezvaluirea catre terti a parolei si / sau a informatiilor fara aprobarea din partea Hoval este interzisa.  Informatiile necesare furnizate de catre utilizator pentru identificarea sa trebuie sa fie reale si complete. Consecinta oricarei incalcari al acestor interdictii este dezactivarea imediata a accesului la portalul online Hoval si posibile cereri de despagubiri din partea Hoval. Acestea se refera la conditiile in cauza, iar garantia si excluderea de raspundere se aplica in mod corespunzator pentru utilizarea informatiilor furnizate pe portalul online Hoval. 

6. Garantie si excludere

Vizitarea paginilor  web Hoval, utilizarea informatiilor  si ofertelor continute in aceasta are loc pe propriul risc si responsabilitate a utilizatorului. Hoval exclude fara restrictii orice responsabilitate pentru daune directe si indirecte, daune accidentale, daune cauzate de defecte sau daune indirecte datorate defectelor de orice fel, pierderi sau costuri care ar fi suportate de catre utilizator sau de catre terti in legatura cu accesul sau utilizarea paginilor web Hoval sau parti ale acestora si de utilizarea informatiilor in cadrul sau care decurg din link-uri catre pagini web ale unor terti. Excluderea raspunderii cu acelasi scop se aplica in cazul in care utilizarea informatiilor continute in aceste pagini web este imposibila  sau este restrictionata pentru utilizator din diverse motive. Raspunderea este exclusa in mod special pentru profitul pierdut, disfunctionalitati de orice tip ale internetului (de ex. intreruperi de functionare, defectiuni, virusi, componente daunatoare, actiuni teroriste etc), abuz din partea tertilor (vizualizarea datelor, copierea datelor, etc) si pierderea programelor sau a altor informatii din sistemul dvs informatic. Acest lucru este valabil si in cazul in care  se atrage atentia asupra posibilitatii unor astfel de daune pe paginile web ale Hoval.

Copyright 2015 - Hoval Aktiengesellschaft
Ultima actualizare pe 21.04.2015