Constructii non-rezidentiale

Fabrici, depozite, birouri, supermarket, scoli, sali de sport, centre de ingrijire – furnizam solutii dedicate fiecarui tip de cladire
production-hall.jpg

Hale de productie

Solutiile noastre contribuie la cresterea productivitatii angajatilor dvs din fabrica. Le furnizeaza conditii de munca confortabile prin utilizarea celei mai usoare si eficiente solutii pentru incalzire, ventilatie, racire si recuperarea energiei.

hoval-warehouse-decentralized-and-centralized-06-2023.jpg

Hale logistice

Halele logistice reprezintă spații mari pentru depozitarea și manipularea mărfurilor. Menținerea unei temperaturi constante și adecvate, cu costuri minime de energie, joacă un rol crucial în afaceri. Hoval se concentrează pe dezvoltarea de soluții inteligente și eficiente din punct de vedere energetic pentru încălzire și răcire, care să răspundă nevoilor specifice ale depozitelor logistice.

office-buildings.jpg

Cladiri de birouri

Cresteti eficienta in birourile dvs prin asigurarea unui confort ridicat in zilele reci cu solutia de incalzire eficienta si ecologica de la Hoval. Adaugati surse de energie regenerabile ca panourile solare pentru a economisi mai mult.

educational-buildings-and-sports.jpg

Centre educationale & sali de sport

Acordati copiilor experienta educationala de care au nevoie. Indiferent daca invata sau se joaca, se vor simti confortabil avand aer proaspat, caldura si apa calda furnizate de cele mai eficiente si ecologice solutii de la Hoval.

health-care-buildings.jpg

Centre de asistenta medicala

Asigurati cea mai buna asistenta medicala prin utilizarea unor echipamente de incalzire sigure, putere de rezerva si furnizarea apei calda in mod constant, toate acestea economisind energie si implicit protejand mediul.

commercial-buildings.jpg

Cladiri comerciale

Va puteti face clientii sa le placa magazinul dvs si sa petreaca mai mult timp si bani prin furnizarea acestora un climat interior placut cu aer proaspat si temperaturi constant prin solutia Hoval.

hotels.jpg

Hoteluri

Cea mai buna solutie a noastra pentru producerea caldurii, a apei calde menajere si a aerului proaspat este construita in jurul celui mai efficient cazan in condensatie UltraGas2, panourilor solare ultra-subtiri UltraSol2, unitatii de cogenerare PowerBloc si unitatii de furnizare a aerului proaspat RoofVent.

hoval-datacenter_2016-06-06_1413.jpg

Centre de Date

Raciti creierul artificial al echipamentelor IT si asigurati o functionare fara intrerupere pentru a asigura satisfactia clientilor dvs. Cu solutia de racire de la Hoval veti asigura securitate ridicata, costuri mici cu functionarea si reduceti amprenta asupra mediului.