Ventilația industrială a halelor: instalarea și controlul sistemelor de ventilație descentralizate

2 septembrie 2020
Unitățile de ventilație descentralizate sunt distribuite conform necesarului din hală și instalate fie în acoperiș, fie sub acoperis. Acest lucru reduce lucrările de proiectare și instalare și nu irosește spațiu prețios.
Cititi mai mult

Sisteme de ventilație industrială și climatizare pentru hale – simbioza ventilației cu tehnologia

25 august 2020
Când vine vorba de proiectarea sistemelor de ventilație și climatizare pentru halele industriale, principiile de bază ale mecanicii de curgere se aplică întotdeauna - indiferent de cerințele specifice pentru temperatura halei. Aceste principii au impact asupra proiectării și instalării tehnologiei de ventilație, ceea ce înseamnă că, la rândul lor, influențează și costurile (de funcționare).
Cititi mai mult

Răspândește ventilația rezidențială virusul SARS-CoV-2?

3 august 2020
Ultimele luni au fost dificile la nivel mondial din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar și astăzi, autoritățile recomandă igiena riguroasă și distanțarea socială pentru a diminua răspândirea virusului SARS-CoV-2. Dar care este riscul de a contracta o infecție la interior?
Cititi mai mult

O soluție inovatoare - Cazan în condensație și pompe de căldură cu sursă de apă din lac

21 iulie 2020
Odată cu extinderea grădinii zoologice din Rapperswil - Elveția, fiind adăugată o zonă de aproximativ mărimea unui teren de fotbal, Knies Kinder Zoo a realizat ceamai mare extindere din istoria sa.
Cititi mai mult

De ce să alegem un sistem de încălzire centralizat - 10 avantaje pentru utilizatorii finali

2 iulie 2020
Încălzirea centralizată autonomă are toate beneficiile încălzirii individuale, dar este mai eficientă atât din punct de vedere economic, cât și energetic. Acest lucru presupune existența unui punct termic în blocul locativ, unde fiecare consumator este conectat direct...
Cititi mai mult

Sistem de ventilație rezidențială ultra performant pentru Colegiul Einsiedeln

18 iunie 2020
În Colegiul Abației Einsiedeln din Elveția, calitatea înaltă și flexibilitatea sistemului de ventilație confort Hoval HomeVent FR 301 sunt utilizate pentru a asigura o calitate ridicată a aerului în laboratorul de fizică.
Cititi mai mult

De ce să alegeți un sistem de încălzire centralizat – 10 avantaje pentru dezvoltatori

28 mai 2020
Prin încălzirea centralizată putem asigura eficient încălzirea simultană, de la o singură sursă, a mai multor locuințe din una sau mai multe clădiri, folosind în acest scop un agent termic. Sistemele de încălzire centralizată vor juca un rol-cheie în strategia europeană de reducere a emisiilor de carbon și vor fi, de asemenea, pioni importanți pentru planul european de încălzire și răcire.
Cititi mai mult

Fundația YANA continuă programul de susținere al grupurilor vulnerabile în timpul pandemiei de COVID-19

14 mai 2020
Fundația Caritabilă YANA nu a abandonat cauza în care crede de peste două decenii și își continuă programele sociale, chiar și în contextul pandemiei, cu zelul, optimismul și încrederea că poate aduce o rază de speranță în lumea gri, plină de tenebre, a celor mai putin norocoși dintre noi.
Cititi mai mult

Noua platformă de servicii HovalConnect - Un interviu cu Peter Schatte

5 mai 2020
HovalConnect este noua platformă de servicii care vă permite să operați sistemele de încălzire și ventilație rezidențială Hoval folosind un browser sau o aplicație. Echipa de proiect a investit sute de ore de lucru în lansarea HovalConnect. Peter Schatte ne-a acordat un interviu pentru...
Cititi mai mult

Pandemia de COVID-19: ce trebuie să știți când operați un sistem de ventilație rezidențială

21 aprilie 2020
Există numeroase teze curente despre virusul SARS-COV-2 și răspândirea acestuia. Hoval vă arată ce ar trebui să luați în considerare, în contextul pandemic, atunci când operați un sistem de ventilație rezidențială, cunoscută și sub denumirea de ventilație de confort.
Cititi mai mult

COVID-19: Măsuri implementate și recomandări

17 martie 2020
Deciziile responsabile au o lungă tradiție în companie - în conformitate cu principiul nostru privind responsabilitatea pentru energie și mediu. Chiar și în situația actuală a răspândirii pandemiei provocată de COVID-19, această abordare ne ajută să luăm măsurile corecte.
Cititi mai mult

Cum alegem o pompă de căldură? Factori importanți de luat în considerare.

4 martie 2020
Găsirea pompei de căldură potrivite pentru casa dumneavoastră poate fi uneori o provocare. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să aveți, în prealabil, o idee foarte clară despre ceea ce așteptați de la pompa de căldură.
Cititi mai mult

Responsabilitate socială în acțiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone)

19 februarie 2020
Responsabilitatea socială corporativă a reprezentat, de-a lungul timpului, o preocupare constantă pentru compania Hoval, întreprizând o serie de acţiuni în strânsă legătură cu principiile sale, care onorează și susțin familia, implicându-se în societate, cu scopul de a asigura un impact pozitiv şi de a contribui la dezvoltarea durabilă a acesteia.
Cititi mai mult

Soluție ultra eficientă, unități de încălzire cu recirculare pentru garajul Hoval

30 ianuarie 2020
Christian Graf, managerul garajului Hoval din Vaduz, garantează cele mai bune rezultate, grație noile unități de încălzire cu recirculare Hoval TopVent® TV și TopVent® TW. Ambele furnizează rapid căldura necesară încălzirii garajului și economisind în același timp spațiu.
Cititi mai mult

Încălzire centralizată: totul de la o singură sursă, cu un singur sistem de control

14 ianuarie 2020
Un sistem complet cu un punct central de producere a energiei și substații cu echipamente de la un singur furnizor. O întreagă rețea de încălzire centralizată care poate fi controlată ca un singur sistem: absolut realizabil. O dovadă în acest sens poate fi găsită în Eschen, în Principatul Liechtenstein.
Cititi mai mult

Hoval asigură temperaturi perfecte în seră - cazan în condensație și sistem de ventilație

17 decembrie 2019
Din 1929, Kunstgärtnerei Doll proiectează lucrări de artă utilizând plante. Serele istorice necesită cerințe speciale de la un sistem de încălzire. Hoval a dotat serele cu cazanul în condensație pe gaz UltraGas și sistemul de ventilație TopVent.
Cititi mai mult

Noul cazan în condensație UltraGas® (1550) – perfect pentru spații extrem de restrânse

26 noiembrie 2019
Hoval  își extinde gama superioară a legendarei sale serii de cazane în condensație pe gaz, care oferă încălzire confortabilă inegalabilă pentru complexe mari de clădiri și sisteme centralizate de încălzire. Cazanul în condensație UltraGas® este extrem de eficient,...
Cititi mai mult

Cum ne încălzim eficient? 5 sfaturi

14 noiembrie 2019
Toamna este aici, ceea ce înseamnă că zilele și nopțile sunt din ce în ce mai reci. Și asta înseamnă că este timpul să vă asigurați că locuința dvs. este caldă și confortabilă. Pregătiți-vă sistemul de încălzire pentru începutul sezonului cu aceste sfaturi.
Cititi mai mult

5 mituri despre cazanele în condensație. Cum alegem inteligent echipamentul de încălzire?

28 octombrie 2019
Înainte de a lua o decizie este necesar să vă informați temeinic și să selectați diversele informații puse la dispoziție în mediul on-line sau sau offline, iar un aspect pe care dorim să îl abordăm în articolul de față, este demontarea unor mituri larg răspândite referitoare la cazanele în condensație.
Cititi mai mult

5 sfaturi pentru o încălzire economică

17 octombrie 2019
Cu câteva sfaturi ușoare, vă puteți reduce în mod durabil atât consumul de energie, cât și costurile de încălzire. Așa că faceți ceva bun pentru mediu, dar și pentru portofelul dumneavostră.
Cititi mai mult