Ursus Platinia, Cluj-Napoca

platinia_01

PLATINIA oferă o experiență de lux și modernitate într-un proiectul inedit, concentrându-se pe sustenabilitate. Pentru încălzirea și prepararea ACM, s-a optat pentru cazane în condensație Hoval Ultragas, echipamente de ultimă generație care asigură economii subtanțiale și o amprentă ecologică redusă

REZIDENȚIAL

Proiectul rezidențial URSUS PLATINIA cuprinde 187 apartamente cu 2 și 3 camere, amplasate într-o locație nouă din inima orașului. Fiecare apartament este conceput cu atenție la detalii pentru a crea un spațiu optim de locuit și dispune de cel puțin un balcon sau o terasă. La parter și mezanin, ansamblul oferă o galerie comercială, precum și o terasă suspendată cu spații verzi, unde locatarii se pot relaxa și bucura de aerul proaspăt.

HOTEL

ursus platinia

Hotelul Platinia***** este parte integrantă a primului proiect imobiliar de funcții mixte din Cluj-Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel. Acest proiect reprezintă o inovație prin combinarea perfectă a trei tipuri de funcționalități: rezidențială, comercială și hotelieră. Amplasat pe locația istorică a fostei Fabrici de Bere Ursus, proiectul reprezintă o punte între tradiție și luxul contemporan.

Hotelul Platinia oferă servicii complete, având în total 121 de apartamente. Oaspeții pot alege între 5 tipuri de apartamente, cu un design modern ce include subtile accente industriale. Acest design unic îmbină materiale de înaltă calitate și finisaje prețioase cu frumusețea brutală a betonului aparent.

COMERCIAL

platinia_03-e1496242951121

"Suntem încântați să anunțăm deschiderea oficială a celui mai nou centru comercial din România, Platinia Shopping Center, după o investiție considerabilă de peste 25 de milioane de euro. În cadrul acestui proiect, împreună cu galeria comercială, putem oferi deja un ansamblu rezidențial complet ocupat în proporție de 100% și un hotel exclusivist.", a declarat Vasile Pușcaș, omul de afaceri și dezvoltatorul acestui proiect imobiliar mixt.

 

Proiectul comercial Platinia este al treilea proiect construit sub brandul "Platinia" și se întinde pe o suprafață de aproximativ 13.000 mp, iar suprafața construită a întregului proiect se ridică la aproximativ 55.000 mp, în timp ce investiția totală depășește 25 de milioane de euro.

 

Încălzire și preparare ACM

cazan in condensatie ursus platinia

Unul dintre elementele cheie care fac din proiectul PLATINIA unul modern și sustenabil este alegerea cazanelor în condensație Hoval Ultragas. Aceste cazane au fost selectate cu grijă pentru a asigura încălzirea și prepararea apei calde menajere în mod eficient și ecologic.

Cazanele în condensație Hoval Ultragas sunt cunoscute pentru performanțele lor superioare și tehnologia avansată pe care o oferă. Acestea utilizează principiul condensării pentru a valorifica căldura latentă a gazelor de ardere, ceea ce duce la o eficiență energetică ridicată. Acest lucru înseamnă că se obține o utilizare mai eficientă a combustibilului și o reducere semnificativă a emisiilor de CO2, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

incalzire cazane in condensatie ursus platinia

Cazanele Hoval Ultragas sunt fiabile și durabile, asigurând un nivel ridicat de confort termic în fiecare apartament din proiectul PLATINIA. În plus, acestea oferă o operare silențioasă și ușoară, asigurând un mediu liniștit și plăcut pentru locatari.

Emisiile reduse ale cazanului în condensație pe gaz UltraGas® sunt posibile datorită tehnologiei UltraClean®, a arzătorului modulant care adaptează în mod continuu puterea în funcție de cerințele de încălzire.

Incalzire cazan in condensatie Ursus Platinia

Alegerea cazanelor în condensație Hoval Ultragas pentru acest proiect a demonstrat angajamentul PLATINIA față de utilizarea tehnologiilor avansate și sustenabile. Aceste echipamente moderne nu numai că oferă eficiență energetică, ci și reduc costurile de întreținere și îmbunătățesc în mod semnificativ calitatea vieții locatarilor.

Astfel, prin utilizarea cazanelor în condensație Hoval Ultragas, proiectul PLATINIA evidențiază o abordare responsabilă și progresistă în privința eficienței energetice și protejării mediului înconjurător, oferind un stil de viață modern și luxos într-un mod sustenabil.