Palatul Buckingham, Marea Britanie

Palatul Buckingham cu o solutie de la Hoval

Palatul Buckingham a servit ca reședință oficială din Londra a suveranilor Marii Britanii începând cu 1837, iar astăzi este sediul administrativ al reginei. Ca și centru de lucru al Casei Regale, acesta este locul pentru marile ceremonii, vizite de stat și învestiri în funcție, fiind vizitat de peste 50. 000 de persoane anual. Deasemenea, în fiecare vară, grandioasele camere de stat sunt deschise publicului spre a fi vizitate.

Palatul este impresionant ca și dimensiune, 775 de camere ce includ: 19 camere de stat, 52 de dormitoare regale și pentru oaspeți, 188 de dormitoare pentru angajați și 78 de băi. În total, 311,040 metri cubi de spațiu trebuie să fie încălziți.

Hoval a oferit pentru prima dată serviciile sale Casei Regale în urmă cu aproape 30 de ani și au primit titlul regal “Boilermakers & Engineers” la scurt timp după.

În interiorul palatului se află un cazan personalizat de 400kW, realizat din 7 secțiuni, astfel încât fiecare segment să poată fi transportat cât mai ușor prin spațiile și scările înguste. Cazanul a fost ulterior asamblat la fața locului, în plus, designul special al schimbătorului de căldură conferă putere maximă și o amprentă ecologică optimă.

Vezi alte referințe

Întrebați expertul Hoval despre cea mai bună soluție pentru investiția dvs