Nordis Residence, Bucuresti

Nordis exterior

Nordis Residence este un proiect rezidențial premium, ce îmbină preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcționalitate, eficiență și protejarea mediului. Ansamblul este compus din 27 de apartamente, a câte 2, 3 sau 4 camere, plus 3 garsoniere, acestea având alocate locuri de parcare în garajul subteran al clădirii.

Întregul ansamblu este proiectat în ideea de confort și eleganță. De aceea, tot ce oferă acest imobil este gândit pentru o viață relaxantă și sigură, alături de cei dragi.

Pentru un consum energetic scăzut și protejarea mediului, s-au folosit o serie de elemente “verzi” : iluminare cu LED a spațiilor comune și a garajului izolarea termică a imobilului cu rocă bazaltică – produs natural,  folosirea de panouri solare pentru încălzirea apeitâmplărie exterioară cu geam tripan.
Pentru a spori confortul termic, pereții exteriori  sunt realizați din cărămidă eficientă cu grosime de 30 cm, îmbunătățit prin placarea cu sistem termoizolant de fațadă – compus din rocă bazaltică (produs natural) de 10 cm grosime.

 
Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate de un sistem mixt, format din centrală termica de imobil și panouri solare, iar contorizarea utilităților se va face individual pentru fiecare apartament. La intrarea în clădire se află o zonă de recepție elegantă, prevăzută cu o grădina verticală. Contorizarea utilităților este individualizată pentru fiecare apartament.

Optarea pentru o soluție Hoval de înaltă eficiență prin cazanul în condensație 700 D UltraGas a fost gândită astfel încât să se asigure obținerea celor mai bune rezultate în ceea ce privește eficiența termică și consumul redus de gaz. Cazanul UltraGas iese în evidență și datorită flexibilității sale: poate fi integrat cu orice tip de generator de căldură sau sistem de energie solară. Alte caracteristici cheie ce oferă avantaje notabile:

  • schimbătorul de căldură patentat aluFer ce asigură o eficiență maximă și consum redus de energie prin pompele de circulație datorită capacității mari de apă
  • emisii poluante reduse datorită arderii curate cu ajutorul arzătorului radiant Ultraclean, emisii reduse la pornire datorită arzătorului modulant și volumului mare de apă care acționează ca stocator
  • confort termic ridicat datorită capacității de predicție a temperaturii exterioare și a intensității solare (utilizând o prognoză meteo online), întreținerii ușoare și indicatorului de mentenanță, care anunță în mod automat când sunt necesare operațiuni de mentenanță
  • versatil și pregătit pentru integrări diverse (opțiuni versatile de instalare, eficiența de condensare de până la 6% mai mare datorită separării retururilor de temperatură ridicată și scăzută, controlabil prin aplicație pentru smartphone și cele mai recente standarde de interfață pentru conectarea la sistemele de automatizare ale clădirilor sau rețelelor inteligente).

Vezi alte referințe

Întrebați expertul Hoval despre cea mai bună soluție pentru investiția dvs