Hala de productie Continental, Brasov

In anul 2013 grupul Continental a inaugurat o noua fabrica in Ghimbav, Brasov, investitie in care am fost alaturi de partenerii nostri prin propunerea unei solutii de incalzire rentabile si fiabile. Grupul Continental reprezinta un investitor important in Romania. Pana la sfarsitul anului 2013, Continental a investit peste 830 de milioane de euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania. Continental detine sapte unitati de productie si trei centre de cercetare si de dezvoltare in Timişoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor pentru Europa de Est, in Sacalaz. Continental avea la finalul anului 2013 peste 13 000 de angajati si isi va mari echipa cu aproximativ 1500 noi membri in Romania.

Pentru incalzirea halei de productie de la Brasov ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 22.000 mp s-a optat pentru solutia propusa de expertii Hoval: trei cazane de mare eficienta CompactGas 1000, cu un randament de 96%. Astfel s-au asigurat costuri reduse cu incalzirea fabricii in conditii de flexibilitate si fiabilitate.

Principalele caracteristici ale cazanului CompactGas 1000 care au convins Continental sa aleaga aceasta solutie au fost:

Ecologic:

Chiar daca este clasificat drept cazan de joasa temperatura, datorita design-ului inteligent si a schimbatorului de caldura aluFer®, cazanul CompactGas are emisii de CO2 si NOx comparabile cu cele obtinute de cazanele in condensatie.

Economic :

Investitie initiala scazuta in comparatie cu cazanele in condensatie. Inalta eficienta comparativ cu toate celelalte cazane de joasa temperatura datorita schimbatorului de caldura aluFer® patentat de Hoval.

Deosebit:

Schimbatorul de caldura aluFer®, care permite un transfer termic de 5 ori mai mare, face ca acest cazan sa fie mult mai compact in comparatie cu celelalte cazane de joasa temperatura.

Esti interesat de alte referinte? Citeste mai mult

Intrebati expertul Hoval despre cea mai buna solutie pentru investitia dvs