Fabrica de miere Apisrom, Vaslui

apisrom

Fabrica de miere Apisrom, Vaslui

  • Locație: România/Vaslui
  • Suprafață: 2000 m²
  • Tip de clădire: Nouă

Soluția utilizată:

2 x UltraGas 100 

 Apisrom este o societate cu capital privat românesc, înființată în 2005, desfășurând ca activitate principală procesarea produselor apicole: miere și ceară. Aceasta se desfășoară la un nivel de performanță si cu exigente tehnice ridicate. În anul 2008 s-a inaugurat actuala fabrică, aceasta fiind concepută cu două linii distincte: una care procesează mierea de albine și una care procesează ceară. S-au făcut investiții în tehnologie modernă și de actualitate, printre care și în încălzirea performantă, care garantează o amprentă ecologică redusă, grație cazanului în condensație cu eficiență inegalabilă, UltraGas.

Fabrica este încălzită și i se asigură necesarul de ACM prin 2 cazane în condensație Ultragas 100. Optarea pentru o soluție Hoval de înaltă eficiență a fost gândită astfel încât să se asigure obținerea celor mai bune rezultate în ceea ce privește eficiența termică și consumul redus de gaz. 

Emisiile reduse ale cazanului în condensație pe gaz UltraGas® sunt posibile datorită tehnologiei UltraClean®, a arzătorului modulant care adaptează în mod continuu puterea în funcție de cerințele de încălzire.

Caracteristici cheie ce oferă avantaje notabile:

  • schimbătorul de căldură patentat aluFer ce asigură o eficiență maximă și consum redus de energie prin pompele de circulație datorită capacității mari de apă
  • Emisii reduse la pornire datorită arzătorului modulant și volumului mare de apă care acționează ca stocator
  • Confort termic ridicat datorită capacității de predicție a temperaturii exterioare și a intensității solare (utilizând o prognoză meteo online), întreținerii ușoare și indicatorului de mentenanță, care anunță în mod automat când sunt necesare operațiuni de mentenanță
  • Versatil și pregătit pentru integrări diverse (opțiuni versatile de instalare, eficiența de condensare de până la 6% mai mare datorită separării retururilor de temperatură ridicată și scăzută, controlabil prin aplicație pentru smartphone și cele mai recente standarde de interfață pentru conectarea la sistemele de automatizare ale clădirilor sau rețelelor inteligente).