Den Braven, Buftea

Den Braven Romania

Hala de producție Den Braven

  • Locație: România / Buftea, Ilfov
  • Suprafața: 10.200 m²
  • Clădire nouă

Soluția utilizată:

  • Încălzire: UltraGas 450 x 1 buc;

                  Cosmo 1050 x 1 buc

Obiectivele investitorului:

  • Rentabilitatea crescută a investiției
  • Costuri energetice scăzute
  • Fiabilitatea echipamentelor

În noiembrie 2007 compania Den Braven a început producția de spume poliuretanice la fabrica deținută în județul Ilfov, construită în urma unei investiții de peste zece milioane euro. Fabrica a fost construită pe un teren de peste 30.000 de metri pătrați și are o suprafață totală de 10.200 de metri pătrați, în care sunt incluse spații de depozitare și birouri. Pentru a satisface nevoile clientului, specialiștii Hoval au propus instalarea unui cazan în condensație de mare eficiență UltraGas 450 și a unui cazan pe combustibil lichid, Cosmo 1050.

Cazanul în condensație de înaltă eficiență, Hoval UltraGas, este conceput astfel încât să obțină cele mai bune rezultate în ceea privește eficiența termică și consumul extrem de redus de gaz. Acesta asigură încălzirea sustenabilă, eficientă și economică. Avantajele? Tehnologia condensației asigură o maximă eficiență, iar schimbătorul de căldură AluFer garantează un nivel maxim de condensație. În acest mod se realizează economii suplimentare de 10-20%, iar eficiența crește până la 109%.

Elementele cheie?

Economic: Se asigură o eficiență maximă datorită tehnologiei condensației cu ajutorul schimbătorului de căldură patentat AluFer; un consum redus datorită arzătorului modulant și grație pompelor de circulație datorită capacității mari de apă. Cazanul în condensație este dotat cu un indicator de energie pentru un control permanent al costurilor.

Ecologic: Emisiile poluante sunt extrem de reduse datorită arderii prin arzătorul radiant Ultraclean. De asemenea, la pornire sunt degajate emisii reduse datorită arzătorului modulant și volumului mare de apă care actionează ca stocator. Ajustarea timpilor de funcționare facilitează încălzirea economică.

Ușor de utilizat: Confortul termic este unul ridicat datorită capacității de predicție a temperaturii exterioare și a intensității solare (utilizând o prognoză meteo online). Întreținerea este de asemenea una foarte ușoară datorită arderii curate, schimbătorului de căldură cu auto-curățare AluFer și designului care facilitează operațiunile de mentenanță. Foarte important este și indicatorul de mentenanță care anunță utilizatorul în mod automat atunci când sunt necesare operațiuni de mentenanță.

Eficiența de condensare este de până la 6% mai mare datorită separării retururilor de temperatură ridicată și scăzută, iar opțiunile de instalare sunt versatile datorită posibilității de integrare în sistemele existente. Sistemele Hoval sunt puse în funcțiune în mod profesional de către inginerii de service Hoval, special instruiți și cu experiență în domeniu. În acest mod se asigură funcționarea perfectă a sistemelor încă din prima zi.

Cei peste 70 de ani de experiență în domeniu ne-au dat abilitățile și motivarea pentru a dezvolta în permanență soluții excepționale și echipamente superioare din punct de vedere tehnic. Maximizarea eficienței energetice și protejarea în acest mod a mediului inconjurator reprezintă atât convingerea noastră cât și ceea ce ne motivează.

Vezi alte referințe

Întrebați expertul Hoval despre cea mai bună soluție pentru investiția dvs