BAUHAUS CROATIA

Bauhaus_main picture

Compania Bauhaus a luat nastere in Mannheim, Germania, cu mai mult de 40 ani in urma si a fost intotdeauna mandra de valorile sale: dorinta de a-si asuma riscuri si spiritul intreprinzator. Ei au fost cei care au adus un nou concept in Germania: magazinul care avea instrumentele si materialele de constructie. Spiritul lor intreprinzator s-a raspandit in toata Europa si a gasit multi adepti. Bauhaus este prezenta in aproximativ 190 locuri in Europa, inclusiv in Croatia.

 Incepand cu anul 2003, Bauhaus au deschis 5 centre comerciale in Croatia: in Zagred Jankomir in 2003, in Zagreb Žitnjak si Kukuljanovo (Rijeka)  in 2009, in Split in 2011 si in Zadar in 2013. Colaborarea noastra a inceput in 2003, cand a fost construit primul centru in Jankomir. Investitorul a ales sistemul Hoval deoarece am oferit cea mai potrivita solutie pentru ventilatie, incalzire si racire, fara sistem de tubulatura, cu acces in scopul intretinerii prin acoperis si grad ridicat de recuperare a energiei. Mai jos puteti vedea solutiile de sistem instalate in fiecare centru:

Bauhaus Jankomir - opt unitati RoofVent® LKW-6/C pentru alimentarea cu aer proaspat cu recuperare de caldura de 60%, cu automatizare DigiNet4; opt unitati de recirculare a aerului TopVent DKV-6/C, controlate cu ajutorul sistemului TempTronic si cazanul pe combustibil gazos de joasa temperatura Max-3 870.

Bauhaus Žitnjak – opt unitati RoofVent® LKW-6/C pentru alimentarea cu aer proaspat cu recuperare de caldura de 60%, opt recirculare unitati TopVent DKV-6/C, cu automatizare DigiNet5, si cazan in condensatie pe gaz UltraGas® 720.

Bauhaus Rijeka – doua unitati RoofVent® LKW-9 / D si RoofVent® LKW-9/C, o unitate RoofVent® LKW-10/D pentru alimentarea cu aer proaspat cu recuperare de caldura de 65%; treisprezece unitati de recirculare TopVent® DKV-9 / D, cu automatizare DigiNet5, si douazecisiunu perdele de aer TopVent® CUR-5, controlate cu ajutorul  sistemului TempTronic.

Bauhaus Split - opt unitati RoofVent® LKW-9 / D pentru alimentarea cu aer proaspat cu recuperare de caldura de 65%, cu automatizare DigiNet5; zece unitati de recirculare TopVent® DKV-9 / D, controlate cu ajutorul sistemului TempTronic.

Bauhaus Zadar - opt unitati RoofVent®TWC-9/D pentru alimentarea cu aer proaspat cu recuperare de caldura de 84%, opt unitati de recirculare TopVent® DKV-9/D, cu automatizare DigiNet5.

Colaborarea noastra a fost una de succes datorita solutiei de sistem simpla si de incredere pusa la dispozitie de Hoval, ce ofera intretinere facil de realizat si eficienta din punct de vedere al costurilor si consumului scazut de energie. 

Vezi alte referinte

Intrebati expertul Hoval despre cea mai buna solutie pentru investitia dvs