Parc logistic și depozitare, Dragomirești

centru logistic

Parc logistic si depozitare

  • Locație: România  / Dragomiresti Vale
  • Suprafața: 115.000 m²
  • Construcție nouă

 Soluția utilizată:

  • Ventilație: TopVent DGV x 75 buc

 Obiectivele investitorului:

Obiectivul principal al investitorului a fost realizarea unui spațiu logistic si de depozitare sustenabil, care să permită găzduirea unei  game diversificate de produse, acestea necesitand conditii ambientale de stocare variabile, in functie de recomandarile specifice fiecarei game de produse, cum ar fi: produse alimentare, cosmetice sau electrocasnice.
Compania pune un accent clar pe investiții în dezvoltarea și închirierea pe termen lung a unor spatii durabile, de înaltă calitate și a proprietăților semiindustriale competitive.

Unități de recirculare TopVent DGV și aport aer proaspăt, destinate încălzirii directe prin intermediul unui arzător pe gaz. UnitățileTopVent® gas sunt echipate cu arzător modulant pe gaz, astfel încât energia pentru încălzire poate fi produsă în cantitate optimă acolo unde este cu adevarăt necesar. Căldura este livrată direct fără pierderi suplimentare. Lipsa conductelor și legăturilor de la generatorul de căldură la consumator asigură o eficiență maximă. Tehnologia modernă a combustiei determină creșterea eficienței și contribuie la protecția mediului. Distribuitorul de aer (patentat Hoval) garantează o eficiență ridicată pentru căldura distribuită, asigurând un confort ridicat. Grație reglajelor automate pentru paletele de ghidare, unghiul sub care se injectează aerul cald în încăpere este precis și răspunde solicitărilor termice. Totodată, stratificarea temperaturilor în cameră este redusă substanțial. Rezultatul final este încălzirea unei suprafețe de mari dimensiuni, cu costuri reduse. Nu în ultimul rând distribuția aerului se face fără curenți.