Hală Partner Coffe Services, Jilava

hala partner coffee services

Partener Coffee Services este importatorul exclusiv pentru România, Bulgaria și Ungaria al conceptelor Tchibo Coffee Services  (lider european in relatia B2B pe segmentul de cafea).

Partener Coffee Services oferă soluții complete: cafea, ceai, pudră de ciocolată, echipamente pentru prepararea cafelei pentru OOH (Ho.Re.Ca, Vending, Office).

Inființată în august 2007, PARTENER COFFEE SERVICES  a reușit într-o  perioadă scurtă de timp să dezvolte o afacere de succes în domeniul cafelei și al altor produse complementare, fiind partener și importator oficial al Tchibo Coffe Service GmbH in Romania. Succesul companiei se datorează brandurilor premium precum Davidoff, Piacetto, Tchibo, Pure, Darboven.

Pentru eficientizarea sistemului termic și funcționarea în condensație a cazanelor UltraGas, a fost implementată soluția tehnică cu separare hidraulică în retur de temperatură joasă (60/40 gr.C) pentru circuitul de aeroterme și retur de temperatură înaltă (80/60 gr.C) pentru circuitele de încălzire cu radiatoare și producere de ACM.

Hala Partner Coffe Services a optat pentru o soluție de sistem de la Hoval, iar antreprenor instalatii HVAC a fost compania HAM Group.

Echipamente Hoval:
Aeroterme TopVent® TH-6B x 5
Cazan UltraGas® (500D) - 250 kW x 2
Boiler pentru ACM CombiVal® -ESSR (1000) x 1

 

Echipamentul de ventilație TopVent TH este utilizat pentru încălzirea în modul de recirculare a aerului, fiind special dezvoltat pentru utilizare în halele înalte. Unitățile TopVent TH sunt instalate sub tavan, aspiră aerul din încăpere, îl încălzesc în registrul de încălzire și îl distribuie înapoi în hală prin dispozitivul Air-Injector.

Datorită performanțelor ridicate și distribuției eficiente a aerului, TopVentTH oferă o gamă largă de aplicații. În comparație cu alte sisteme, sunt necesare doar câteva unități pentru a crea condițiile optime necesare. Două dimensiuni ale echipamentului, ventilatoarele reglabile, diferite tipuri de registre și o gamă largă de accesorii permit o soluție personalizată pentru fiecare hală.

Avantajele unităților TopVent

 • Operare care economisește resursele.
 • Distribuție extrem de eficientă a aerului reduce costurile de operare.
 • Sistem descentralizat oferă o securitate ridicată a sistemului.
 • Proiectare simplă și rapidă a proiectului.

 

Cazan în condensație UltraGas 500D este echipamentul care garantează o rentabilitate excelentă și o amortizare rapidă. Cazanul în condensație pe gaz UltraGas® este atât de eficient deoarece are la bază tehnologia de condensare de ultimă oră și este dotat cu schimbătorul de căldură patentat aluFer®. Acest schimbător face posibilă recuperarea a încă 10-20% din energia utilizată pentru o eficiență inegalabilă! 

Acesta permite realizarea unor economii semnificative datorită:

 • tehnologiei de combustie și a eficienței de neegalat, care vor economisi cantități importante de energie,
 • eficienței ridicate datorită capacității mari de apă,
 • tehnologiei de condensare, care este cu până la 6% mai mare datorită retururilor separate de temperatură înaltă și scăzută.

 Boilerul pentru apă caldă menajeră CombiVal, cu un schimbator de caldura (serpentina) pentru incalzire, utilizează un generator de caldura.

Avantajele oferite de utilizarea CombiVal sunt reprezentate de

 • Durată de utilizare ridicată. Protecție suplimentară la coroziune anod de magneziu sau Correx .
 • Pierderi minime: pierderile prin izolația termică sunt minime, ceea ce asigură o eficiență ridicată.
 • Ușor de instalat, suprafața mică de așezare, design compact.
 • Inspecție și curățare la îndemână prin inter­mediul gurii de vizitare. Igienă garantată asigurata de straturile de email.