Soluție ultra eficientă, unități de încălzire cu recirculare pentru garajul Hoval

◄ Inapoi la articole

Christian Graf, managerul garajului Hoval din Vaduz, garantează cele mai bune rezultate, grație noile unități de încălzire cu recirculare Hoval TopVent® TV și TopVent® TW. Ambele furnizează rapid căldura necesară încălzirii garajului și economisind în același timp spațiu.

ventilatie industriala

Când vine vorba de evaluarea produselor Hoval, nimeni nu are un grad mai înalt de exigență decât echipa Hoval însăși. Acesta este motivul pentru care Christian Graf a optat pentru atelierul său, unde asigură operațiuni de service mașinilor din flota Hoval, pentru două unități de încălzire cu recirculare, TopVent® TV.
Un TopVent® TW creează, de asemenea, o perdea de aer cald deasupra ușii de garaj intens utilizate, imediat ce aceasta se deschide. Prima observație a lui Christian: „Spațiul se încălzește rapid – iar zgomotul este aproape imperceptibil”

Pe peretele din spatele zonei platformei de ridicare a fost instalată recent o unitate de încălzire cu recirculare TopVent® TV-2. Cu o putere termică de 6,1 kW (50/40 ° C), este cea mai mică dintre cele trei variante ale echipamentului. Cel mai mare, un TopVent® TV-5 cu o putere termică de 21,5 kW (50/40 ° C), este suspendat de  centrul tavanul înalt de 3,7 m al atelierului de alături.

Ambele furnizează căldură rapid, iar spațiul de dedesubt este lăsat complet liber. Christian Graf poate, de asemenea, să stabilească cu ușurință temperatura din încăpere și turația ventilatorului pentru debitul de aer, prin intermediul sistemului de control EasyTronic.

Fără proiectare complicată - instalare extrem de facilă

topvent-tv.png

Noul TopVent® TV este produsul perfect atunci când aveți nevoie de o soluție eficientă fără detalii de proiectare. Ansamblul mecanic, hidraulic și electric este foarte simplu.
Acest factor l-a impresionat imediat și pe Markus Schmid, responsabil pentru infrastructura de la sediul Hoval din Vaduz.

Economisiți energie - datorită motorului EC

Pentru Markus Schmid, costul operațiunii este un alt factor crucial. Motorul EC pentru alimentarea ventilatoarelor nu necesită multă energie electrică. Datorită eficienței sale mai ridicate, TopVent® TV consumă cu aproximativ 25% mai puțină energie în comparație cu alte unități similare.

Cortină de aer pentru ușa garajului

topvent-tw.png

Christian Graf nu mai simte curenții de aer rece dintr-o zi geroasă de iarnă, în special atunci când ridică ușa garajului de nenumărate ori pentru a muta următoarea mașină pe platforma de ridicare. Unitatea de încălzire cu recirculare TopVent® TWcreează  o perdea de aer. Aceasta formează o barieră eficientă, ceea ce înseamnă că aerul rece rămâne afară.
Echipamentul TopVent® TW ocupă foarte puțin spațiu și se integrează vizual atât de bine în perete încât cu greu îl observi.
Disponibil în lungimi de 1 m, 1,5 m și 2 m, poate fi montat pe orizontală sau verticală cu conectare la sistemul de alimentare și apă caldă. Suportul de montaj este inclus și permite instalarea în ambele direcții.

Un singur sistem de control pentru toate echipamentele

Sistemul de control EasyTronic poate fi folosit pentru a comuta unitățile de încălzire cu recirculare, cum ar fi TopVent® TV și TopVent® TW, pentru a controla temperatura și turația ventilatorului pentru debitul de aer. EasyTronic, de asemenea, sincronizează energetic cazanele și unitățile de încălzire cu recirculare. Are o ieșire pentru a controla o pompă externă sau o vană. EasyTronic are, de asemenea, un contact ca intrare pentru unitățile de încălzire cu recirculare. Dacă, de exemplu, ușa unui depozit se deschide, contactul ușii declanșează perdeaua de aer a echipamentului TopVent® TW.
Hoval oferă, de asemenea, o bază, care permite sistemului de control să fie montat pe suprafață, metodă prin care componentele sunt montate sau plasate direct pe suprafața unei plăci de circuite imprimate, în cazul în care dispozitivul este modernizat.
Sistemul intuitiv EasyTronic combină unitățile de încălzire pentru a forma un sistem complet. Până la zece unități de același tip pot fi controlate printr-o singură unitate de control.

Autor
Alexandra Dragoi