La fel de silențioasă ca o frunză în bătaia vântului - noua pompă de căldură UltraSource

◄ Inapoi la articole

Hoval a instalat prima pompă de căldură în 1975. Noul model Hoval UltraSource® reflectă peste 40 de ani de experiență în domeniu. Această pompă de căldură foarte eficientă pentru clădiri rezidențiale are acum o dimensiune mai compactă și arată fantastic.

Noua pompă de căldură de la Hoval este extrem de silențioasă, nu ocupă mult spațiu si are un desig foarte atrăgător.

UltraSource familie

Pompa de căldură UltraSource® extrage căldura din aer, sol sau apă. În cazurile în care energia pentru încălzire și apa caldă sunt obținute din aer, UltraSource® B (varianta aer-apă) necesită în plus o unitate exterioară față de cea interioară. Unitățile exterioare de acest tip sunt instalate în general în grădină. UltraSource® T, este varianta sol / apă sau apă / apă pentru încălzire și preparare ACM, fiind un echipament de tip monobloc.

La fel de silențioasă ca o frunză în bătaia vântului

1-43.png

UltraSource® pune capăt preconcepției că pompele de căldură sunt zgomotoase. Hoval a comparat zgomotul produs de unitățile exterioare ale diferitelor pompe de căldură aer / apă și a constatat că nivelul de zgomot produs de UltraSource® este cel mai mic din clasa sa de performanță - aproximativ același ca foșnetul frunzelor din pădure. Un sunet, mai mult sau mai puțin, abia perceptibil.

Unitățile interioare nu fac excepție atunci când vine vorba de funcționarea extrem de silențioasă și își adaptează continuu puterea în concordanță cu cerințele de căldură - un proces pe care specialiștii îl numesc modulație. În concluzie, UltraSource® este atât de silențioasă încât nici măcar nu trebuie să o montați în camera tehnică de la subsol - poate fi instalată cu ușurință în încăperi în care se desfășoară activități diurne.

La fel de eficientă ca o pasare în zbor

2-31.png

Datorită curenților de la înălțime, o pasăre poate călători pe distanțe uriașe fără a consuma prea multă energie. Și datorită tehnologiei Hoval sofisticate, UltraSource® poate economisi cantități uriașe de energie. Se adaptează mereu perfect condițiilor curente - o abilitate care este de folos atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru portofelul dvs.

La fel de compactă ca un fagure de miere

3-18.png

Datorită formei sale de fagure de miere este aproximativ cu 10% mai compactă decât alte produse din clasa ei. UltraSource® se bazează pe acest principiu din natură și nu are nevoie de mai mult spațiu decât un frigider integrat. Aveți o scară îngustă sau un hol înghesuit? Nu este o problemă pentru UltraSource®. Dimensiunile sale compacte înseamnă că este ușor de integrat.

Și încă mai mult spațiu poate fi economisit dacă rezervorul de stocare a apei calde este integrat în pompa de căldură, deoarece rezervorul extern de stocare nu mai este necesar în acest caz. Unitatea poate fi de asemenea așezată direct într-un colț datorită conectorilor poziționați corespunzător, care permit o flexibilitate crescuta, usurand munca instalatorilor.

La fel de modernă ca și formele din natură

4-16.png

Noua pompă de căldură de la Hoval este impresionantă: La fel ca formele din arhitectura modernă, unitatea exterioară a pompei de căldură UltraSource® aer / apă se integrează perfect cu mediul înconjurător. De fapt, lamele sale îi conferă o estetică similară cu o piesă modernă de mobilier de grădină sau o parte a unei fațade.

Sistemul sofisticat de control reduce costurile

2018-046_hoval_im-gruenen_16_efh02_c_1_-.jpg

Sistemul care controlează UltraSource® este atât de sofisticat încât știe chiar si ce va face mâine vremea și va folosi prognozele pentru a reduce costurile de operare. Alte produse Hoval pot fi de asemenea integrate în sistemul de control, cum ar fi panouri solare termice și un sistem de ventilație comfort. Chiar și panourile fotovoltaice pot fi integrate astfel încât UltraSource® să poată beneficia de energia electrică.

Acest sistem de control contribuie direct la o soluție care funcționează ca un sistem global, fiecare componentă lucrand într-o armonie perfectă și completându-se una pe alta - și obținând astfel o mai bună eficiență energetică. Este o modalitate ușoară de a vă bucura de camere confortabile, în timp ce lăsați un impact mai redus asupra mediului și propriilor finanțe.

Autor
Alexandra Dragoi