Noua pompă de căldură Belaria® fit (8-26) - Soluția versatilă pentru confort termic în orice sezon

◄ Inapoi la articole

Suntem încântați să vă anunțăm că, în această vară, este programată lansarea noii pompe de căldură Hoval Belaria® fit (8-26). Această inovație tehnologică aduce soluții complete de încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră pentru case unifamiliale și alte tipuri de clădiri de dimensiuni mici și medii. Vă invităm să rămâneți în contact cu noi pentru a fi la curent cu ultimele informații și pentru a descoperi toate detaliile despre această nouă tehnologie revoluționară.

Belaria® fit reprezintă o soluție excelentă pentru proiectele de dimensiuni reduse și nu numai.

Această pompă de căldură monobloc modulantă, utilizând agentul frigorific R32, oferă o opțiune accesibilă pentru încălzire și răcire, fiind o alegere ideală pentru cei care doresc să utilizeze tehnologii cu impact ecologic redus, chiar și cu un buget mai restrâns. Deși este proiectată în principal pentru case unifamiliale, poate fi adaptată și pentru sistemele de tip cascadă sau hibride din clădirile rezidențiale, hoteluri sau clădiri industriale de dimensiuni mai reduse, cu cerințe de încălzire sau răcire mai mari de 100 kW.

Belaria® fit (8-26) vine cu funcții avansate și instalare ușoară.

pompa de caldura belariafit gama

Aceasta oferă o soluție fiabilă și flexibilă pentru sistemele de încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră de dimensiuni mici și medii. Opțiunile de integrare a altor surse de căldură, precum cazanele în condensație sau sistemele solare și fotovoltaice, precum și posibilitatea de cascada cu până la 6 unități pentru a satisface cerințele de putere mai mari, fac din Belaria® fit o alegere versatilă și economică. Cu o construcție monobloc și un sistem de reglare preconfigurat, instalația și punerea în funcțiune devin mai simple și mai rapide, beneficiind de profesionalismul echipei de service Hoval.

Alegând pompa de căldură Belaria® fit (8-26), veți beneficia de un sistem modern și confortabil.

Belaria-fit-8-26_2023_Raumbedienmodul_Raum_v2

Programările preconfigurate asigură o funcționare automată și o temperatură optimă, indiferent de sezon. Unitatea de control, disponibilă în 16 limbi europene, vă permite să ajustați setările în mod ușor și personalizat. Cu utilizarea agentului frigorific R32, care are proprietăți favorabile pentru mediu, și tehnologia avansată a pompei de căldură, veți avea o soluție sigură și ecologică pentru viitor.

R 32 este un agent frigorific foarte eficient din punct de vedere energetic, care necesită, în cadrul echipamentelor, utilizarea unei cantităţi mai mici de agent frigorific echivalent în CO2. Acest lucru înseamnă un potenţial redus de încălzire globală datorită faptului că se utilizează o cantitate mai mică de agent frigorific în comparaţie cu agenții frigorifici de generație mai veche.

Deoarece R-32 transmite eficient energia termică, poate reduce considerabil consumul de energie electrică, în comparație cu agenții frigorifici mai vechi, are un potențial de încălzire globală (GWP) care este cu o treime mai mic și este remarcabil pentru impactul scăzut asupra mediului.

Din acest motiv, R-32 este o alegere sustenabilă care respectă noul regulament privind gazele fluorinate, având o valoare GWP de 675 și un ODP 0 (Potențial de Epuizare al Stratului de Ozon). Fiind un agent frigorific pur, R-32 este mai uşor de recuperat şi de reutilizat.

Fiabilitate și suport la cele mai înalte standarde de performanță.

De asemenea, pentru un confort sporit și o eficiență mai mare, puteți adăuga echipamentul de ventilație rezidențială Hoval HomeVent® la instalația care utilizează pompa de căldură Belaria® Fit. Acest sistem asigură nu doar ventilația adecvată și furnizarea de aer proaspăt pentru locuința dumneavoastră, ci contribuie și la reducerea pierderilor de căldură în sezonul rece și evitarea supraincălzirii în sezonul cald. Astfel, veți obține economii semnificative la costurile cu energia.

Rămâneți în contact cu noi pentru a fi la curent cu lansarea mult așteptată a pompei de căldură Hoval Belaria® fit (8-26) și pentru a descoperi toate avantajele pe care le aduce această tehnologie inovatoare. Experții Hoval vă stau la dispoziție pentru a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru casa dumneavoastră sau pentru proiectele comerciale.

Autor
Alexandra Dragoi