Lansarea sistemului unic de control - TopTronic Supervisor

◄ Inapoi la articole

Un sistem unic de control pentru proiecte mari și scopuri diverse

Operatorii rețelelor locale și de termoficare folosesc regulatorul TopTronic® pentru a-și vizualiza și optimiza rețelele. Sistemul de control Hoval este acum o soluție atrăgătoare pentru toți cei care gestionează mai multe generatoare de căldură.
Acesta este dispozitivul mult așteptat – cartierele rezidentiale, contractorii și administratorii de proprietăți, care sunt responsabili pentru operarea a numeroase sisteme tehnice diferite, pot vizualiza și monitoriza acum toate generatoarele de căldură cu sistemul de control Hoval TopTronic® supervisor.

TopTronic supervisor ecran

E necesară doar o simplă logare

"Îi ajutăm pe operatori să facă un pas mare, care va simplifica foarte mult procesele de management ale sistemelor", spune Peter Schatte, care conduce divizia de management a produselor Hoval. "Trebuie doar să vă conectați o singură dată pentru a accesa toate sistemele dvs.", adaugă el.
Sistemele care sunt deja echipate cu controlerul TopTronic® E nu mai trebuie programate. Programarea fiecărui sistem în parte a fost un proces laborios și a necesitat resurse multiple. Sistemul de control al regulatorului TopTronic® supervisor se conectează aproape automat și vizualizează sistemul pe ecranul PC-ului. În plus, ajută la reducerea consumului de energie și la creșterea eficienței fiecărui sistem individual, ceea ce poate scurta semnificativ perioada de returnare a investitiei.
Peter Schatte subliniază, de asemenea, posibilitatea includerii sistemelor mai vechi și a sistemelor terțe fără TopTronic® E în acest proces de monitorizare pentru o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor. Interfața de bază TopTronic® supervisor va permite controlul ușor și rapid al sistemului de încălzire, ventilație și răcire, precum și gestionarea proiectelor mari cu mai multe sisteme instalate.

Afisaj TopTronic supervisor

Statistici prin simpla atingere a unui buton

Controlerul TopTronic® supervisor înregistrează continuu datele tuturor sistemelor conectate. Furnizează statistici complete și personalizabile la atingerea unui buton. Operatorii pot utiliza, de asemenea, controlerul TopTronic® pentru a identifica potențialul de optimizare pentru sistemele individuale și, în final, pentru a exporta datele direct în programele lor contabile, de exemplu pentru situația financiară anuală.

Nivel ridicat de securitate garantat

Nikola Tesla

Peter Schatte evidențiază nivelul ridicat de securitate pe care TopTronic® supervisor îl oferă în toate privințele: "Este ușor de utilizat și poate fi folosit cu orice browser. În același timp, conexiunea este sigură. Sistemele și datele despre clienți sunt foarte bine protejate, iar distribuția drepturilor de acces la sisteme este bine reglementată. "

Pentru a prezenta inginerilor noștri de service diverse posibilități ale noului controler TopTronic®, am organizat un seminar de 2 zile pentru aceștia, prezentând direcția viitoare a managementului și controlului serviciilor Hoval, cat și modul în care inovațiile vor ajuta clienții existenți și viitori.

În comparație cu aplicația online TopTronic® specifică pentru segmentul rezidențial și pentru uz comercial sau pentru proiectele care au unul sau mai multe sisteme instalate, TopTronic® supervisor este potrivit pentru mai multe cazane, proiecte mai mari cu mai multe sisteme instalate, cum ar fi rețele de încălzire urbană, instalații de apă reziduala și clădiri nerezidențiale (de exemplu, hale de producție, depozite) ca si control centralizat al soluțiilor de sistem Hoval pentru încălzire și ventilație.
După scolarizare, a urmat un tur turistic foarte plăcut. Inginerii noștri au descoperit farmecul Adventului din Zagreb, cea mai bine cotată piață de Crăciun din Europa, și au avut ocazia unică de a vizita o expoziție multimedia interactivă dedicată unuia dintre cei mai mari oameni de știință și vizionari care ne-au schimbat istoria cu invențiile și brevetele sale. Desigur, este vorba despre Nikola Tesla!

Cu spirit de echipă, idei inovatoare și o doză de inspirație, suntem pregătiți pentru noile provocări. În noul an continuăm să facem tot ce putem pentru a face produsele și soluțiile extrem de complexe cât mai simple pentru instalare și control, oferind în același timp sisteme eficiente și complete care au un impact pozitiv asupra mediului! 

Autor