HomeVent® ventilație rezidențială confortabilă premiată: acum mai flexibilă și mai compactă

◄ Inapoi la articole
Hoval Italia

Hoval a fost dublu premiat in cadrul MCE din Milano, o expozitie unică și eveniment de interes global în care companiile din sectoarele HVAC + R și eficiența energetică prezintă cele mai noi tehnologii, soluții și sisteme pentru clădirile inteligente din sectoarele rezidențiale comerciale, industriale și rezidentiale. Suntem mandri posesori ai premiilor pentru inovație și eficiență în categoriile: Inovație pentru Hoval Digital TTS și Comfort pentru HomeVent FRT!

Ventilația controlată a camerelor face viața mai plăcută și realizează economii la costurile cu încălzirea. Noua generație de ventilație rezidențială HomeVent® comfort face acum și mai ușoră munca proiectanților și instalatorilor.

Aerul proaspăt aduce o nouă flexibilitate: cele patru porturi de aerisire pentru aer proaspăt, aer introdus, aer extras și aer evacuat sunt montate pe partea superioară a noilor unități FRT HomeVent Comfort. Aceasta înseamnă că unitățile pot fi așezate direct pe podea, deoarece nu mai au conducte de aerisire în partea inferioară sau pot fi așezate pe perete ca mai înainte. Acest lucru funcționează și invers: Dacă nu doriți să montați conducte de aer în tavan, ci în podea, plasați pur și simplu unitatea de ventilație rezidențială Hoval astfel încât cele patru conexiuni de ventilație să fie orientate în jos.

Adaptabilitate ridicată

homevent_comfort_frt.jpg

Hoval nu ar fi Hoval dacă nu ar oferi mai mult decât această flexibilitate. Cu lățimea de numai 560 mm, unitatea de ventilație rezidențială Homevent Comfort FRT se poate  integra într-un dulap sau dressing. Aceasta înseamnă că nu este nevoie de o încăpere tehnică, chiar și pentru puternicul Homevent Comfort FRT (451). De asemenea, poate fi adus în clădire fără efort: Comparativ cu precedentul HomeVent® comfort FR (500), FRT aproape la fel de puternic (451) cântărește mai puțin cu 90 kg – cu o greutate de numai 39 kg. Ventilatoare puternice fac posibila obtinerea unei astfel de greutăți reduse cu un design compact Nimic nu as fost neglijat, chiar și în condițiile unui design compact intervențiile de service sunt extrem de ușor de realizat.

Izolație fonică specială

Hoval HomeVent comfort

O altă caracteristică exclusivă marca Hoval poate fi găsită în izolația fonică, care este montată ca o cutie pe suprafața HomeVent® confort FRT: În funcție de condițiile de spatiu și locale, porturile de ventilație pentru aerul exterior, aerul proaspăt, aerul evacuat și aerul uzat trebuie să fie aranjate diferit pe partea superioară a unității - acest lucru împiedică orice interferență reciprocă între aspirarea aerului exterior în stare proaspătă și evacuarea aerului uzat. Astfel, conductele de ventilație trec prin caseta de izolare fonică, după cum este necesar - este disponibil în trei versiuni diferite. Caseta face FRV-ul HomeVent® confort mai flexibil, în timp ce dispozitivul în sine rămâne mereu același.

O singură unitate de control pentru toate sistemele

homevent_image2_1703_gettyimages-488357678_super_4c.jpg

Sistemul de ventilație rezidentiala HomeVent® comfort FRT poate fi controlat de același sistem ca și sistemul de încălzire Hoval, care furnizează căldură camerelor și apă caldă menajeră. Unitatea de comandă a camerei cu afișajul sensibil la atingere, afiseaza toate informatiile necesare, facandu-le accesibile la o simpla privire. În plus, există acum HovalApp pentru smartphone, pentru iOS și Android. Astfel mobilitatea dvs este asigurată, iar disponibilitatea de reglaj a sistemului de ventilație rezidentială și încălzire este nelimitată.

Hoval a îmbunătățit, de asemenea, senzorii de miros pentru ultima generație de ventilație HomeVent® confort. Dacă, de exemplu, sunteți ocupat cu gătitul sau dacă o cina consistentă este pe masă, mirosurile vor fi îndepărtate chiar mai repede ca înainte.

Noua generație de unități FRT Comfort HomeVent® este disponibilă în trei clase de performanță: HomeVent® comfort FRT (251) circulă până la 250 m3 de aer pe oră în case de o singură familie, modelul mediu de până la 350 și cel mai puternic, proiectat pentru vile și clădiri comerciale, până la 450 m3.

Comunicat de presa Hoval Grup

Autor
Alexandra Dragoi