HomeVent®: Noul echipament de ventilație rezidențială care facilitează proiectarea și instalarea unui sistem complet

◄ Inapoi la articole

Hoval a dezvoltat continuu sistemul de ventilație rezidențială HomeVent® pentru a oferi instalatorilor un sistem complet pentru încadrarea în diferite spații și situații de instalare, noul model devenind disponibil începând cu aprilie 2022. Cu un debit de aer de 400 m³/h, noua unitate de ventilație HomeVent® ER, dezvoltată de Hoval, este cea mai eficientă din categoria sa dimensională, disponibilă la ora actuală pe piață. Mai mult, sistemul de țevi Isi Pipe EPP este unic printre sistemele de ventilație rezidențială și reduce semnificativ efortul de montaj pentru instalatori.

Hoval a perfecționat continuu sistemul de ventilație rezidențială HomeVent® și poate oferi acum instalatorilor un sistemul complet la cele mai înalte standarde. Cu HomeVent®, este extrem de simplu să instalați un sistem complet cu echipamente de la un singur producător, echipamentul de ventilație vine să completeze sistemul rezidențial de încălzire și preparare apă caldă menajeră pentru case unifamiliale și blocuri de locuințe sau birouri.

„Hoval HomeVent® nu include doar unități de ventilație de top, ci oferă și toate subcomponentele necesare, cum ar fi sistemul de conducte Isi Pipe, difuzoare de aer sau grile de design. La cerere, suntem, de asemenea, mai mult decât bucuroși să sprijinim clienții noștri în faza de proiectare. Cu alte cuvinte, oferim instalatorilor un pachet complet de neegalat pentru o ventilație rezidențială de înaltă calitate”, explică Patrik Woerz, Director de Ventilatie Hoval, adăugând că „sistemul de conducte Isi Pipe cu izolație termică și fonică face procesul de instalare mult mai ușor. Totul se potrivește și am eliminat complet etapa de izolație datorită țevilor EPP.”

HomeVent® ER – cea mai eficientă unitate de ventilație de pe piață

HomeVent® încorporează mai mult de 20 de ani de cercetare și experiență în tehnologia climatizării interioare. Fie că este vorba de un schimbător de căldură entalpic, de ventilatoare optimizate sau de cele mai bune filtre de polen cu clasa ePM1 55% – fiecare componentă contează. „Ne străduim continuu să facem unitățile noastre de ventilație din ce în ce mai eficiente și compacte. Noua familie de unități de ventilație ER atinge valori de eficiență care sunt de neegalat în această clasă de produs în domeniu”, subliniază Patrik Woerz, care este încântat de dedicarea echipei Hoval pentru munca de dezvoltare și succesul înregistrat.

Pe lângă unitatea de ventilație HomeVent® comfort FRT testată intensiv, noua familie de unități HomeVent® ER va fi disponibilă pe piață din 2022. Cea mai recentă dezvoltare, modelul ER se deosebește cu un nivel de performanță inegalabil pentru clasa sa de mărime. Ventilatoarele optimizate cu geometrie 3D ale palelor realizează un debit de aer de 400 m³ pe oră cu un consum de energie redus semnificativ. Acest lucru face HomeVent® ER una dintre cele mai eficiente unități de ventilație rezidențială de pe piață – fapt certificat de TÜV SÜD.

Indiferent de categorie, FRT sau ER, ambele familii sunt disponibile fiecare în trei tipuri de unități, ale căror puteri variază de la 200 la mai mult de 400 m³/h, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru orice dimensiune de spațiu de locuit. Datorita designului lor compact, unitățile de ventilație HomeVent® asigura o flexibilitate maximă cu numeroase opțiuni de instalare: vertical, orizontal, suspendat sau poziționat în colțul încăperii, instalare la interior.

Sistem Isi Pipe: izolare termică, izolare fonică și o combinație flexibilă

Hoval2021_Portraits_Woerz-Patrik_H11699

Cu sistemul său Isi Pipe EPP, Hoval a dezvoltat un concept unic și sofisticat. Permite instalarea rapidă și în siguranță a echipamentului de ventilație rezidențială HomeVent®. „Sistemul Isi Pipe facilitează instalarea și minimizează riscul de rănire de la muchii ascuțite, așchii de metal sau scântei. Mai mult, instalatorii nu mai trebuie să izoleze sistemul deoarece conductele Isi Pipe sunt deja echipate cu termoizolație”, spune Patrik Woerz.

Sistemul Isi Pipe cuprinde:

  • IsiSound: amortizoare izolate termic din material special fonoabsorbant, rezistent la umiditate
  • IsiCube: cub de conectare flexibil pentru instalare în spații restrânse
  • IsiFlex: furtun flexibil, izolat fonic, pentru manopere complexe de instalare

O soluție completă pentru climatul interior – direct de la producător

homevent ventilatie rezidentiala

Sistemele de ventilație rezidențiale vor deveni din ce în ce mai populare în clădirile noi în următorii ani. La urma urmei, acestea asigură cea mai bună calitate a aerului în mediul interior și economisesc în același timp energia utilizată pentru încălzire și răcire. Pe lângă încălzire și preparare apă caldă menajeră, noul sistem complet HomeVent® permite instalatorilor să răspundă cu ușurință cererii tot mai mari de implementare a sistemelor de ventilație rezidențială.

„Folosind soluția noastră completă, instalatorii devin parteneri pentru întregul climat interior. Ei primesc sistemul complet direct de la noi, producătorul, și beneficiază de serviciile noastre de top. În plus, întregul sistem – inclusiv încălzirea, apa caldă menajeră și ventilația rezidențială – poate fi controlat și integrat cu ușurință prin controlerul TopTronic® E”, rezumă Patrik Woerz. Acest sistem de control partajat este, de asemenea, un avantaj semnificativ pentru clientul final, la fel ca și serviciul dedicat clienților pentru problemele legate de climatul interior.

Comunicat de presa Hoval Grup
Autor
Alexandra Dragoi