Cazanul în condensație UltraGas® 2 a câștigat un prestigios trofeu la premiile HVR din Londra

◄ Inapoi la articole

Premiile Heating & Ventilating Review (HVR) 2022 au fost decernate anul trecut în cadrul unui eveniment care a avut loc la hotelul Chelsea Harbour din Londra. Prestigioasele trofee, cunoscute sub numele de „Flames”, sunt foarte râvnite de toate companiile de top din industria HVAC, însă doar câțiva au reușit să se numere printre câștigători.

Cazanul în condensație UltraGas ® 2 a câștigat premiul pentru cel mai bun echipament la categoria “Încălzirea clădirilor comerciale și industriale”.

UltraGas premiile HVR

Suntem extrem de mândri deoarece cazanul în condensație UltraGas® 2 de la Hoval este câștigătorul în categoria celui mai bun echipament pentru încălzirea clădirilor comerciale și industriale.

Noua generație de cazane UltraGas ® 2 se remarcă printr-o serie de inovații și brevete în domeniul tehnologiei condensației, cât și în ceea ce privește designul și funcționalitățile, elemente care contribuie la obținerea celei mai bune eficiențe și la costuri reduse de încălzire.

Descoperiți avantajele tehnice distinctive ale cazanului pe gaz în condensație UltraGas® 2, datorită căruia a câștigat prestigiosul premiu.

HVR - o platformă de recunoaștere foarte respectată

premiile HVR UltraGas2

Organizatorii evenimentului sunt Datateam Business Media, editorul publicației lider din industrie Heating & Ventilating Review. Premiile HVR susțin inovația și excelența în industria încălzirii și ventilației de peste 10 ani.

Datorită îndelungatei experiențe, Premiile HVR au dezvoltat un proces minuțios pentru a se asigura că numai cei mai buni specialiști vor primi premii. Ei s-au impus ca o platformă de recunoaștere foarte respectată, iar trofeele lor - cunoscutele sub numele sugestiv „Flames” - sunt recunoscute la scară înternațională și extrem de râvnite de companiile din industria HVAC.

Premiul a fost înmânat în cadrul unei ceremonii oficiale lui Ross Haley - Director Comercial al Hoval Ltd, Marea Britanie.

Economii substanțiale pentru clădirile de dimensiuni mari

Premiul nu este singura dovadă a celui mai bun echipament. Cele mai bune rezultate vorbesc de la sine – economiile reale și exemplele de succes din practică, proiectele finalizate și nenumărații clienți mulțumiți.

Investiția într-un cazan în condensație UltraGas se poate amortiza în 1 până la 4 ani. Cu cât puterea este mai mare, cu atât recuperarea investiției este mai rapidă. Descoperiți cum!

De asemenea, veți afla mai multe despre modalitatea în care un spital din Belgia a economisit 50.000 de euro prin realizarea unei investiții într-un cazan în condensație pe gaz de ultimă generație UltraGas.

Articol realizat după un comunicat de presă Hoval UK.
Autor
Alexandra Dragoi