Toate articolele despre: Domestic Resetare filtru

Noua pompă de căldură Belaria® fit (8-26) - Soluția versatilă pentru confort termic în orice sezon

13 iunie 2023
Suntem încântați să vă anunțăm că, în această vară, este programată lansarea noii pompe de căldură Hoval Belaria® fit (8-26). Această inovație tehnologică aduce soluții complete de încălzire, răcire și preparare apă caldă menajeră pentru case unifamiliale și alte tipuri de...
Cititi mai mult

Vor fi centralele termice de apartament interzise? Un interviu despre viitorul încălzirii domestice cu inginer Valeriu Timofan, manager general Hoval România.

3 aprilie 2021
În ultimele săptămâni, în presa din România s-a scris extensiv despre faptul că centralele termice de apartament ar putea fi interzise dacă se utilizează coșuri de fum individuale. Având în vedere că aceasta este metoda de încălzire preferată și deja implementată sau în curs de implementare de către multi proprietari de locuințe, au fost ridicate numeroase semne de întrebare despre viitorul încălzirii domestice, despre cum vor fi utilizatorii afectați de această legislație și ce metode alternative, mai sustenabile sunt demne de luat în considerare.
Cititi mai mult

Cum alegem panourile solare termice? Hoval răspunde celor mai importante întrebări.

2 aprilie 2019
Aflați care sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le luăm în considerare atunci când alegem panourile solare, daca sunt eficiente in zilele înnorate și cât de importantă este orientarea acoperișului în ceea ce privește randamentul. Discutăm și despre ce se întâmplă cu panourile solare în timpul iernilor foarte geroase sau în zilele caniculare de vară și despre noua inovație care permite punerea în funcțiune în numai 4 minute.
Cititi mai mult