Toate articolele despre: Blocuri de apartamente Resetare filtru

Încă 7 motive pentru a alege un sistem de ventilație rezidențială, partea a II-a

30 iunie 2022
Casele de astăzi sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată. Fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în case sufocante. Acest lucru nu este nici plăcut, nici sănătos.Mulți cred că schimbul de aer în casă se poate realiza pur și simplu folosind ferestrele deschise sau rabatate....
Cititi mai mult

Modul în care concentrația de CO2 din aerul ambiental influențează performanța și nivelul de confort

16 iunie 2021
Cea mai mare parte a vieții noastre se petrece la interior. O concentrație prea mare de CO2 în aerul ambiental ne afectează gradul de confort și performanța scade. Ventilația modernă a spațiului de locuit aduce, în mod permanent, aer proaspăt la interior.
Cititi mai mult

De ce să alegeți un sistem inteligent de control al încălzirii?

8 martie 2021
În ziua de azi sunt posibile prognoze foarte detaliate, cu un grad ridicat de precizie. De ce să nu folosiți aceste date pentru a regla încălzirea locuinței? Cuvântul cheie este predicibilitate. Automatizarile inteligente pentru încălzire pot accesa deja astfel de date prin internet și astfel pot oferi atât confort sporit, cât și costuri reduse de încălzire.
Cititi mai mult

Răspândește ventilația rezidențială virusul SARS-CoV-2?

3 august 2020
Ultimele luni au fost dificile la nivel mondial din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar și astăzi, autoritățile recomandă igiena riguroasă și distanțarea socială pentru a diminua răspândirea virusului SARS-CoV-2. Dar care este riscul de a contracta o infecție la interior?
Cititi mai mult

Cum alegem panourile solare termice? Hoval răspunde celor mai importante întrebări.

2 aprilie 2019
Aflați care sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le luăm în considerare atunci când alegem panourile solare, daca sunt eficiente in zilele înnorate și cât de importantă este orientarea acoperișului în ceea ce privește randamentul. Discutăm și despre ce se întâmplă cu panourile solare în timpul iernilor foarte geroase sau în zilele caniculare de vară și despre noua inovație care permite punerea în funcțiune în numai 4 minute.
Cititi mai mult

Cum va puteti proteja locuinta de incalzirea excesiva si raci in mod ecologic

17 august 2017
In august 2017 intreaga Europa s-a confruntat cu val de caldura extrem, al 4-lea din acest an, supranumit foarte sugestiv de catre italieni - “Lucifer”. In vestul Romaniei s-au inregistrat temperaturi record de 42° C la umbra, iar in acest context, este important sa ne concentram asupra unor solutii ecologice eficiente, prietenoase atat cu sanatatea noastra, cat si cu casa noastra, a tuturor – planeta.
Cititi mai mult

Eliminati poluarea atmosferica din casa pentru a va proteja sanatatea!

25 august 2016
Ne petrecem peste 80% din timp in spatii inchise si respiram de 15.000-20.000 ori pe zi. Dar stiati ca poluarea din interiorul casei dumneavoastra, a biroului in care lucrati sau a scolii in care invata copilul dumneavoastra poate fi de pâna la 100 de ori mai nociva decât cea de la exterior? Calitatea...
Cititi mai mult