Case unifamiliale

Cool green Green Blue
Va rugam sa alegeti solutia dvs:
Case unifamiliale
belaria_sh_web.jpg
Belaria

Pompa de caldura aer/apa cu structura modulanta, design split, cu gama de putere de la 4,8 la 11,4 kW pentru cladiri noi si modernizari.

Clasa de energie: A++ sau A+++» Citeste mai mult

thermalia_compact_m_hg_0511_1354.jpg
Thermalia

Clasa de energie: A++ sau A+++
Temperatura tur: 60 -67 ° C
Putere de incalzire: 5,8 pana la 181,1 kW» Citeste mai mult

homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Sistem de ventilatie rezidentiala cu recuperare de caldura si control al umiditatii care asigura aer proaspat si un climat interior optim
Debit aer: 150 pana la 600 m3 / h
Recuperare caldura: pana la 84.5%
Recuperare umiditate: pana la 87%» Citeste mai mult

Incalzire, apa calda menajera si racire, avand totodata aer proaspat si sanatos, sunt toate disponibile intr-o “singura” solutie premium. Un mod confortabil, economic si ecologic de functionare pentru casa dvs..

Sistemul Cool Green consta in:

hoval-onefamilyhouse-green-solution.jpg
  • Pompa de caldura aer / apa Belaria, de mare eficienta cu functie de racire
  • Boiler integrat pentru apa calda menajera
  • Echipamentul de ventilatie rezidentiala HomeVent asigura ventilarea locuintei dvs. 24/7, si va aduce economii de pana la 20-30% din costurile de incalzire.
  • Sistem de control, inteligent si usor, ce poate fi accesat online si de la distanta.

Aerul pe care il respirati


Petrecem mai mult de 80% din timp inauntru, iar zilnic inspiram de aproximativ 15.000-20.000 de ori. Stiati ca poluarea din casa poate fi de 100 de ori mai rea decat cea de afara? Particulele minuscule si germenii circula prin aerul din casa dvs. si pot cauza alergii si alte senzatii de disconfort, ca de exemplu durerile de cap. In cazul in care copiii dvs.au alergii sau astm, ventilatia este cruciala pentru locuinta dvs. De asemenea, puteti evita praful, insectele, zgomotele de afara si problemele legate de umiditate.

Controlul de care aveti nevoie

3-monitoring-4.jpg

Cheltuim peste 30% din bugetul casei pe incalzire. Cu doar o apasare a mouse-ului, sunt afisate informatii in timp real si din trecut, legate de performanta si eficienta sistemului dvs. de incalzire. In acest fel veti avea mereu o vedere de ansamblu asupra costurilor cu energia. Puteti controla incalzirea prin intermediul smartphone-ului pentru a face ajustari conform programului dvs. saptamanal – economisiti energie ziua si va bucurati de caldura seara.

Opinii in care puteti avea incredere


Peste 500.000 de oameni ca dvs. au avut incredere in noi. Unii dintre ei si-au impartasit parerile cu noi, si sfaturile practice legate de ceea ce functioneaza bine si ce nu in casele lor. Luati drept exemplu oamenii ca dvs. si familiile lor.
Acum poti uita de costurile mari pentru producerea apei calde sau consumurile ridicate de energie. Indeparteaza mirosurile neplacute si aerul inchis din bucatarie, camera de zi sau din baie. Praful care provoaca reactii alergice si zgomotul din exterior vor ramane in afara casei dvs!

Exemple pe care le puteti vedea

interior-10.jpg

Uitati ce au ales alte persoane si gasiti exemplele care se potrivesc nevoilor dvs. Pompa de caldura, cazan pe combustibil lichid sau gaz? Gasiti exemple de solutii de sistem economice si ecologice. Priviti acum!
Aer curat si costuri mici cu energia  in casa dumneavoastra. Transformati casa intr-un loc placut si un mediu sanatos pentru copiii dumneavoastra cu ajutorul solutiei de sistem de la Hoval. Aceasta va garanteaza un nivel confortabil de incalzire si racire, cantitate constanta de apa calda si o casa aerisita, fara praf, zgomot, alergeni si toate acestea in timp ce economisiti energie si protejati mediul inconjurator.

 

1/15
 
« Inapoi

test