Case unifamiliale

Cool green Green Blue
Va rugam sa alegeti solutia dvs:
Case unifamiliale
Cazan în condensație pe gaz UltraGas® 2
UltraGas® 2

Cazan in condensatie cu schimbator de caldura aluFer patentat Hoval ofera eficienta maxima la costuri reduse.

Gama de putere:  de la 125 kW la 1550 kW și de la 250kW la 3100 kW (ca și cazan dublu)
Eficienta: pana la 109,9 % 
Reducerea CO2: pana la 90 tone/an» Afla mai multe

homevent_rs-250_web.jpg
HomeVent

Sistem de ventilatie rezidentiala cu recuperare de caldura si control al umiditatii care asigura aer proaspat si un climat interior optim
Debit aer: 150 pana la 600 m3 / h
Recuperare caldura: pana la 84.5%
Recuperare umiditate: pana la 87%» Citeste mai mult

multival_weiss_5293_var_neu.jpg
MultiVal

Boiler pentru prepararea apei calde.   

Volum: de la 300 pana la 2000 l   
Izolatie termica: pana la 100 mm   
Pentru colectoare solare: pana la 36 m2 » Afla mai multe

PanouSolar_UltraSol 2_vedere sectiune
UltraSol® 2

Panourile solare sunt proiectate pentru incalzirea apei de la robinet, drept sprijin al incalzirii centrale si incalzirea bazinelor de inot.

Solar Keymark: Da  
Eficienta η0: 85,1%  
Suprafata totala: 2,52 m2» Afla mai multe

Daca aveti acces la o retea de gaze, solutia Blue este pentru dvs. O solutie economica foarte eficienta cu un consum minim de energie, se bazeaza pe cazanul in condensatie pe gaz si panourile solare foarte subtiri. Cu acestea, puteti uita de facturile mari de energie.

Sistemul Blue consta in:

hoval-onefamilyhouse-cool-green-v2-solution.jpg
  • Cazan in condensatie pe gaz de mare eficienta, ecologic si cu costuri de functionare reduse.
  • Colectoare solare foarte subtiri si usoare, cu o eficienta dovedita si certificat KeyMark. Design elegant cu invelis anti-reflexie, gata de a fi instalat pe orice tip de acoperis.
  • Rezervor de stocare compact si eficient pentru apa calda menajera.
  • Echipamentul de ventilatie rezidentiala HomeVent asigura ventilarea locuintei dvs. 24/7, si va aduce economii de pana la 20-30% din costurile de incalzire.
  • Sistem de control, inteligent si usor ce poate fi accesat online si de la distanta.

Utilizati energia solara direct pentru incalzire, economii garantate de pana la 30%

hr-solar-30-.jpg
Pana in prezent, colectoarele solare termice au fost utilizate in principal pentru prepararea apei calde menajere, care a fost apoi depozitata in rezervoare de apa calda. Cu tehnologia avansata de la Hoval, caldura solara excesiva este transmisa direct in cazan si este utilizata pentru incalzire. Acest lucru are ca efect imediat o clasa de eficienta energetica superioara (Clasa A++) si costuri reduse  cu energia si investitiile. O solutie de inalta calitate pentru case unifamiliale, constructii noi si cladiri renovate.

Aerul pe care il respirati


Petrecem mai mult de 80% din timp inauntru, iar zilnic inspiram de aproximativ 15.000-20.000 de ori. Stiati ca poluarea din casa poate fi de 100 de ori mai rea decat cea de afara? Particulele minuscule si germenii circula prin aerul din casa dvs. si pot cauza alergii si alte senzatii de disconfort, ca de exemplu durerile de cap. In cazul in care copiii dvs.au alergii sau astm, ventilatia este cruciala pentru locuinta dvs. De asemenea, puteti evita praful, insectele, zgomotele de afara si problemele legate de umiditate.

Controlul de care aveti nevoie

tte-2.jpg

Cheltuim peste 30% din bugetul casei pe incalzire. Cu doar o apasare a mouse-ului, sunt afisate informatii in timp real si din trecut, legate de performanta si eficienta sistemului dvs. de incalzire. In acest fel veti avea mereu o vedere de ansamblu asupra costurilor cu energia. Puteti controla incalzirea prin intermediul smartphone-ului pentru a face ajustari conform programului dvs. saptamanal – economisiti energie ziua si va bucurati de caldura seara.


Peste 500.000 de oameni ca dvs. au avut incredere in noi. Unii dintre ei si-au impartasit parerile cu noi, si sfaturile practice legate de ceea ce functioneaza bine si ce nu in casele lor. Luati drept exemplu oamenii ca dvs. si familiile lor.
Acum poti uita de costurile mari pentru producerea apei calde sau consumurile ridicate de energie. Indeparteaza mirosurile neplacute si aerul inchis din bucatarie, camera de zi sau din baie. Praful care provoaca reactii alergice si zgomotul din exterior vor ramane in afara casei dvs!

Exemple pe care le puteti vedea

fotolia_62488183_house-red.jpg

Uitati ce au ales alte persoane si gasiti exemplele care se potrivesc nevoilor dvs. Pompa de caldura, cazan pe combustibil lichid sau gaz? Gasiti exemple de solutii de sistem economice si ecologice. Priviti acum!
Aer curat si costuri mici cu energia  in casa dumneavoastra. Transformati casa intr-un loc placut si un mediu sanatos pentru copiii dumneavoastra cu ajutorul solutiei de sistem de la Hoval. Aceasta va garanteaza un nivel confortabil de incalzire si racire, cantitate constanta de apa calda si o casa aerisita, fara praf, zgomot, alergeni si toate acestea in timp ce economisiti energie si protejati mediul inconjurator.

1/15
 
« Inapoi

test