Palatul Apostolic, Vatican

Papa Benedict al XVI este preocupat de economisirea energiei și protejarea mediului. 
Hoval Italia împreună cu departamentul de utilități de la Vatican, au modernizat complet sistemul de încălzire existent în Vatican. 

Specialiștii din Vatican acordă o importanță deosebită compatibilității cu natura și mediul înconjurător. Ei se axează pe calitate, iar calitatea este sinonimă cu fiabilitatea. 

Departamentul de Utilități de la Vatican are un singur scop major și anume, adaptarea capacității sistemului de încălzire de la Vatican la nevoile reale de încălzire, evitând surplusul de putere și fiind în conformitate cu reglementările actuale în ceea ce privește economia de energie. 
Pentru a realiza acest lucru, inginerii de la Vatican împreună cu specialisștii de la Hoval Italia, au efectuat o analiză detaliată în ceea ce privește consumul energetic. Ei s-au bazat pe consumurile precedente, luând în considerare o perioadă mare de timp. Rezultatele au arătat că se poate reduce considerabil capacitatea de încălzire - cu aproximativ 40%. În consecință, Hoval Italia a înlocuit cele 3 cazane existente, cu o putere de 5.5 MW fiecare, cu 3 cazane de mare putere, cazane de abur Hoval THD 3RR cu o putere de 3 MW fiecare. Astfel, Vaticanul economisește energie fără a reduce căldura furnizată ți celorlalte clădiri ce constituie Cetatea Vaticanului.

Vezi alte referințe

Întrebați expertul Hoval despre cea mai bună soluție pentru investiția dvs