Hoval UltraGas® 2 cazan în condensație

Noul reper pe segmentul mediu și mare.

Echipate cu tehnologie modernă de condensare, cazanele în condensație pe gaz sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a vă încălzi casa. UltraGas® 2 este cea mai recentă generație de cazane în condensație pe gaz pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră de la Hoval. Cazanul în condensație este disponibil cu puteri nominale cuprinse între 125 kW - 1550 kW și între 250 kW – 3100 kW în variantă constructivă de cazan dublu. Bazat pe prima generație de cazane în condensație UltraGas® - care a fost încercată și testată timp de peste 20 de ani - modelul succesor se mândrește cu un schimbător de căldură Hoval TurboFer®, brevetat pentru o eficiență și mai mare, combinat cu un design futurist, fiind compact și rezistent in exploatare. Cazanul în condensație pe gaz UltraGas® 2 poate funcționa inclusiv pe biometan și hidrogen, echipat complet pentru tranziția energetică în curs, de la gaz la biometan, și pentru un viitor mai ecologic, alimentat cu hidrogen - stabilind astfel un nou punct de referință pentru proiectele de renovare și construcțiile noi, pentru clădirile multifamiliale, micile spații comerciale, proprietățile de dimensiuni medii, siturile industriale și centralele mari.

Rentabil

wirtschaftlich_v1-sq.png

Cu noul schimbător de căldură brevetat Hoval TurboFer®, transferul de căldură este semnificativ crescut. În combinație cu alte caracteristici UltraGas®, acest lucru reduce investiția inițială și costurile operaționale.

O investiție sigură

sicherheit_v3-sq.png

Ca toate echipamentele de ultimă generație de la Hoval, cazanul în condensație UltraGas® este o soluție de sistem, construit pentru a rezista - și având capacitatea de a încorpora, cu ușurință, surse de energie sustenabile și de a integra gaze regenerative, cazanul este astfel complet pregătit pentru viitor.

Compact

kompakt_v1-sq.png

Cu schimbătorul de căldură, TurboFer®, cu o greutate redusă, și un design care nu necesită o pompă de circulație sau un separator hidraulic, cazanul ocupă cu o treime mai puțin spațiu de instalare. Modelele de până la 450 kW încap prin orice ușă standard.

Aliniat cu tehnologia viitorului.

turbofer_1903_h5181_hg.jpg

Noul schimbător de căldură Hoval TurboFer®: Componentă centrală, brevetată Hoval, pentru eficentizarea costurilor

Schimbătorul de căldură Hoval TurboFer®, cu un concept tehnologic nou, este componenta centrală a cazanului UltraGas. Designul unic al schimbătorului de căldură și tehnologia sa specială de injecție generează efectul de turbionare pe partea de curgerea a gazelor arse, crescând transferul de căldură și sporind eficiența. Această tehnologie generează economii de energie de până la 20% comparativ cu cazanele convenționale pe gaz.


platzsparend-low.jpg

Atât de puternic și totuși atât de mic.

Construcția cazanului în condensație UltraGas® 2 ca sistem de sine stătător, cu schimbător de căldură vertical TurboFer® reduce spațiul necesar la minimum. La modelele cu o putere nominală cuprinsă între 125 kW și 450 kW, lățimea este suficient de îngustă pentru a permite trecerea printr-o ușă standard de 80 cm. Cazanele în condensație pe gaz cu o putere nominală de la 530 kW la 1550 kW au nevoie de spațiu redus pentru instalare; de obicei mai puțin de jumătate din ceea ce este necesar pentru alte cazane în condensație din aceeași gamă de putere.


ug2-w--rmepumpe_ultragas_systeml--sung_landingpage.jpg

Sisteme hibride verzi: combinația inteligentă care economisește bani.

UltraGas® 2 iese în evidență și datorită flexibilității sale: poate fi ușor combinat cu orice tip de generator de căldură și sistem de energie solară. Fie că acționează împreună cu o pompă de căldură sau cu un cazan cu peleți, controlerul standardizat TopTronic® E este baza pentru o comunicare perfectă. În această configurație, se asigură că toate componentele din sistem funcționează împreună mai eficient decât modulele individuale.

See figure: UltraGas® 2 + heat pump Belaria® dual AR + water heater TransTherm® aqua LSat_marchtrenk_hotel-fischer_2018_067_ah6a4566.jpg

Mii de clienți mulțumiți – mărturia promisiunilor onorate cu succes.

La fel ca predecesorul său, care si-a dovedit de nenumărate ori eficiența inegalabilă, UltraGas® 2 este construit pentru a performa – compania Hoval continuă să livreze performanță la cele mai înalte standarde. Echipat cu tehnologie pregătită pentru viitor, UltraGas® 2 este proiectat pentru o instalare și punere în funcțiune extrem de facilă. Încă un avantaj notabil, dimensiunile sale compacte fac din acest cazan în condensație pe gaz alegerea perfecta, nu numai pentru proiectele de construcții noi, ci și pentru renovări - așa cum arată studiile noastre de caz.
   horo_ultragas-2_landing-page.jpg