Ce este nou in domeniul incalzirii

◄ Inapoi la articole

Cazanele si pompele de caldura Hoval pot arata la fel, dar sunt diferite. Ne referim aici la cazanele pe gaz, combustibil lichid sau peleti de lemn, sistemele de incalzire centralizata, sistemele solare, pompele de caldura sau sistemele de preparare apa calda menajera: Toate sunt echipate acum cu noul regulator de sistem TopTronic® E, iar acest lucru face diferenta. Noua generatie a regulatoarelor de sistem simplifica activitatea profesionala, iar in acelasi timp sprijina utilizatorii finali, ajuta la economisirea energiei si la cresterea confortului.

Ce trebuie sa stie un instalator despre schimbarile in domeniul incalzirii?

Hoval service

Toate generatoarele de caldura Hoval, indiferent daca sunt pe gaz, combustibil lichid, peleti sau pompe de caldura sunt acum echipate cu acelasi regulator de sistem TopTronic® E. Acesta este un mare avantaj, deoarece inseamna ca toate cazanele pot fi controlate prin aceeasi operatiune.

Unitatea de automatizare TopTronic® E de la Hoval este usor de pus in functiune. Asistentul electronic va ghideaza prin texte usor de inteles, in limba dvs de comunicare, si va sprijina in intregul proces pas cu pas.


  

intelligent-heating-control-hoval.png

TopTronic® E este la fel de usor si intuitiv ca un smartphone. Ecranul tactil este foarte asemanator cu cel al unui smartphone, chiar si prin textul afisat, simboluri si grafica.

Care sunt cele mai importante informatii pentru dvs? Cu ajutorul lui TopTronic® E de la Hoval veti putea alege ce doriti sa vizualizati in pagina de start si puteti seta tipul si cantitatea de informatii de afisat, conform dorintelor clientilor dvs.

 

TopTronicE automatizare

In cazul in care, de exemplu, clientul dvs doreste sa adauge panouri solare termice la un cazan in condensatie pe gaz deja existent, puteti conecta pur si simplu unitatea de control suplimentara la regulatorul TopTronic® E existent. Nemaifiind nevoie sa va faceti griji referitor la unitati multiple de control inseamna o grija in minus!

Datorita functiilor regulatorului TopTronic® E sistemul poate fi extins aproape conform dorintei fiecaruia, in cazul in care este nevoie de modernizare sau extindere. Sistemul TopTronic® E cu functii de incalzire si racire poate sustine pana la opt generatoare de caldura in cascada, deci pot fi folosite chiar si in cele mai complexe sisteme.

Modulele individuale de control pot fi montate exact in locul in care doreste clientul. Acest lucru este util mai ales in cazul in care generatorul de caldura sau ansamblurile de echipamente nu se afla in aceeasi camera.

TopTronic® E este conectat la internet fie prin LAN sau WLAN, ceea ce inseamna ca puteti conecta regulatorul de sistem la un site de prognoza meteo si puteti programa cazanul pentru a schimba setarile in mod automat in functie starea vremii.

Cazanul este extins cu un sistem solar termic, iar TopTronic® E poate prezice radiatia globala, reducand consumul de gaz sau combustibil lichid. Clientul detine controlul mai mult ca inainte deoarece poate monitoriza si optimiza fiecare sistem – direct din fata calculatorului.

TopTronic® E sprijina responsabilitatea pentru energie si mediu, este economic si usor de utilizat. Pentru mai multe informatii despre noua generatie de sisteme de control, dati click aici: http://www.hoval.ro/produse/toptronic-e/

Autor
Florentina Dorcea